ReMyte® Mineral Solution - Uitmuntende elektrolytische oplossing

ReMyte® Mineral Solution - Uitmuntende elektrolytische oplossing

01.03.2024

ReMyte® Mineral Solution is ontwikkeld door voedingsdeskundige dokter Carolyn Dean. Dit product is speciaal ontwikkeld om het functioneren van ons lichaam te ondersteunen met essentiële mineralen.

Belangrijkste kenmerken van ReMyte®
  • ReMyte® is een Completement Formula die twaalf mineralen van picometrische grootte bevat.
  • Complexe mineralensamenstelling: ReMyte bevat een breed spectrum aan mineralen die nodig zijn voor een optimale gezondheid. Denk daarbij aan natrium, calcium, jodium, magnesium, zink, selenium, koper, mangaan, chroom, molybdeen, kalium en boor, die allen een belangrijke rol spelen bij verschillende enzymatische functies in het lichaam.
  • Ondersteuning van het zenuwstelsel: De mineralen in ReMyte hebben een effect op het zenuwstelsel en dragen bij aan de vermindering van vermoeidheid en uitputting, de normale werking van het zenuwstelsel en normaal mentaal functioneren.
  • Absorptie: ReMyte is zo geformuleerd dat het gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen, waardoor efficiënt gebruik van de mineralen door het lichaam wordt gegarandeerd.
Dagelijks gebruik van een voedingssupplement zoals ReMyte® kan het lichaam beschermen tegen het verlies van essentiële elektrolyten en vloeistoffen door normale lichaamsfuncties, zoals de activiteit van het hart, het aanmaken van belangrijke hormonen, het opladen van de hersenen en het opbouwen van gezonde botten en spieren.

ReMyte® gaat veel verder dan de meeste oplossingen en bevat twaalf mineralen van unieke picometrische grootte, die daardoor uitstekend opneembaar zijn op cellulair niveau.*

De lage concentratie van de mineralen sluit elk risico op toxiciteit uit, maar dankzij de hoge absorptie op cellulair niveau is ReMyte® ontzettend effectief.*

ReMyte® is een krachtig mineralenconcentraat en mag niet onverdund worden ingenomen. ReMyte® is veganistisch, glutenvrij en bevat geen gist, zuivel, eieren, soja, tarwe, zetmeel, kunstmatige smaakstoffen, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige conserveringsmiddelen of dierlijke bijproducten.

ReMyte® werkt synergetisch met ReMag®, ons magnesiumsupplement. ReMag® stabiliseert de lipide celmembranen, waardoor de minerale ionen in ReMyte® minerale ionen volledig in alle lichaamscellen kunnen doordringen.* Daar werkt het magnesium effectief in combinatie met alle mineralen uit ReMyte®.*

Wilt u meer weten over RnA ReSet-producten? Klik hier.*Deze verklaringen zijn niet beoordeeld door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). Deze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of preventie van ziekten.Terug naar artikeloverzicht