Vitamin D3K2 ReSet + ReMag Liquid Magnesium Supplement Bundle

Perfect voor wie meer vitamine D nodig heeft en tegelijkertijd meer magnesium wil innemen.


Prijs excl. BTW
73,39 €
Prijs incl. BTW
80 €
Beschikbaarheid
Op voorraad

Levering: 3-5 dagen



Bestelcode
D3K2RMBND

Vitamin D3K2 ReSet + ReMag Liquid Magnesium Supplement Bundle

VOEDINGSSUPPLEMENT

ReMag met D3K2 in een handige verpakking. De VitaminD Society raadt aan om voldoende magnesium in te nemen in combinatie met vitamine D-supplementen, omdat magnesium cruciaal is voor de werking van vitamine D. Voldoende magnesium kan zelfs een doeltreffende manier zijn om de productie van actieve vitamine D te stimuleren. Magnesium is nodig in acht belangrijke stappen van het vitamine D-metabolisme. ReMag is, als vloeibaar magnesiumsupplement, speciaal samengesteld om maximaal door het lichaam te worden opgenomen als aanvulling op vitamine D-suppletie.

Dit pakket omvat:

 

GEBRUIKSAANWIJZING

Instructies voor de drinkmodus

Hydrateren – vermenigvuldig je gewicht in kilogram met 0,03 en drink minstens evenveel vocht per dag. Doe een kwart theelepel zeezout of Himalayazout in elke liter water. Zo moet een persoon ten minste 2,1 liter water drinken - 70 kg x 0,03 = 2,1 l.

ReMag®: Roer 1 theelepel (2,5ml) per dag in water of sap en neem op lege maag of na de maaltijd. We raden aan om heel langzaam** te beginnen en een halve theelepel per dag (1,25 ml) te nemen en elke 2 dagen met een kwart theelepel te verhogen om de gewenste dosis van 1 theelepel per dag te bereiken. U kan de hele dosis mengen in een liter water en de hele dag nippen. Niet onverdund gebruiken. Voor betere resultaten raden we twee doses per dag aan (2x2,5ml).

** Gevoelige personen moeten nog langzamer beginnen. Idealiter druppelsgewijs (1 - 5 druppels in de ochtend). Het toedienen van zeer absorbeerbaar magnesium aan een overgevoelig lichaam kan leiden tot heftige reacties.

D3K2 ReSet™ capsules: Neem 1 capsule elke 5 dagen bij een maaltijd met vet. Na overleg met uw arts kan de dosis worden verhoogd. Neem in de ochtend of middag, gebruik in de avond kan verergeren en U kunt in slaap vallen.

De dosering van vitamine D in de VS verschilt van die in de EU en Nederlands, daarom verschilt de dosering van het oorspronkelijke etiket. Raadpleeg een zorgverlener als u vragen heeft over de interactie van het product met een bestaande medische aandoening of geneesmiddelen op recept.

Deze dosering is bedoeld voor volwassenen. De dosering voor kinderen is te vinden bij  individuele producten.

WAARSCHUWING

  • Buiten het bereik van kinderen houden.
  • De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
  • Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is en neem contact met ons op.
  • Als u wordt behandeld of zwanger bent of borstvoeding geeft, vraag dan uw arts om advies voordat u het supplement gebruikt.
  • Het voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
  • Goed gesloten bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats.

 

Men weet zeker dat U gemerkt heeft dat onze beschrijving weinig specifiek en generiek is. De bepaling van Verordening (EG) nr. 1924/2006, voedings- en gezondheidsbewering stelt ons niet in staat om de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam te beschrijven.Controleer de informatie in vrij beschikbare bronnen op internet, literatuur of sociale netwerken. Leuke video's met ondertiteling vind U ook op Youtube.

 

0 beoordelingen - Vitamin D3K2 ReSet + ReMag Liquid Magnesium Supplement Bundle

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5