RnA ReSet Drops - Gerst Extract

RnA ReSet Drops™ is een vloeibaar supplement - glutenvrij gerstextract


Oorspronkelijke prijs
125 €
U spaart
25 € (-20%)
Prijs excl. BTW
86,96 €
Prijs incl. BTW
100 €
Beschikbaarheid
Op voorraad

Levering: 3-5 dagenBestelcode
RNADROPS44
EAN-product
866486000053

RnA ReSet Drops™ - Gerst Extract

VOEDINGSSUPPLEMENT 

RnA Reset Drops™ ontwikkelen zich sinds juni 2010 en maken deel uit van een aantal lopende langetermijnstudies. Dankzij dit studieproces en herhaalde observatie van dezelfde variabelen groeit ons vertrouwen al lange tijd en breidt Dr. Dean het assortiment RnA ReSet Drops™ uit voor klanten van over de hele wereld.

Elke batch RnA ReSet Drops™ wordt getest via FDA-gecertificeerde laboratoria van derden en toont productkwaliteit en consistentie. Elke batch is vrij van allergenen, zware metalen en weerspiegelt de gunstige voedingseigenschappen van verbazingwekkende biologische suikers, aminozuren en fosfor.

We raden aan om RnA ReSet Drops™ samen met onze andere producten te gebruiken als onderdeel van Total Body ReSet™ Dr. Dean.

OVER HET SUPPLEMENT

Verpakking: 44,3 ml
Gewicht: 44 g

Dosering: 10 druppels
Aantal doses per verpakking: 90

  Samenstelling Per dosis % RI*
  Gerstextract 
0,49 mg -


*RI - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

GEBRUIKEN

Begin met één druppel tweemaal daags gedurende een week en verhoog elke volgende week met een of twee druppels. Besprenkel onder de tong en laat het een paar minuten in de mond werken. Eet of drink na het slikken ongeveer 15 minuten niet. De dagelijkse dosis is zeer individueel en kan twee keer per dag tussen de 5-20 druppels zijn.

We zijn blij dat u heeft gekozen voor een voedingssupplement RnA ReSet Drops™. Dit pakket biedt de nieuwste, frisse, vitale en levendige fles RnA ReSet Drops™. Deze generatie RnA ReSet druppels is bijzonder sprankelend en kan reageren op druk zoals een moeserende drank. Dat is heel normaal! 

Volg deze instructies voordat u deze opent:

  1. Schud niet voor het openen
  2. Open de fles boven de gootsteen of keuken en laat elke overdruk ontsnappen.
  3. Doe de dop er op, zet hem vervolgens enkele uren in de koelkast en begin hem te gebruiken.


Vermijd krachtig schudden totdat u ongeveer 1/4 van uw injectieflacon hebt opgebruikt - in de tussentijd wordt de bruisende factor verminderd. Dan kun je schudden, het product zal de neiging hebben om te bezinken.

WAARSCHUWING

  • Buiten het bereik van kinderen houden.
  • De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
  • Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is en neem contact met ons op.
  • Als u wordt behandeld of zwanger bent of borstvoeding geeft, vraag dan uw arts om advies voordat u het supplement gebruikt.
  • Het voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
  • Goed gesloten bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats.

 

Men weet zeker dat U gemerkt heeft dat onze beschrijving weinig specifiek en generiek is. De bepaling van Verordening (EG) nr. 1924/2006, voedings- en gezondheidsbewering stelt ons niet in staat om de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam te beschrijven.Controleer de informatie in vrij beschikbare bronnen op internet, literatuur of sociale netwerken. Leuke video's met ondertiteling vind U ook op Youtube.

 

0 beoordelingen - RnA ReSet Drops - Gerst Extract

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5