ReMyte + Whole C ReSet Bundle

ReMyte® + Whole C ReSet® Bundle ideaal voor de schildklier en bijnieren.


Prijs excl. BTW
73,39 €
Prijs incl. BTW
80 €
Beschikbaarheid
Op voorraad

Levering: 3-5 dagenBestelcode
RMTWHCBUN

ReMyte® + Whole C ReSet® Bundle

VOEDINGSSUPPLEMENT 

ReMyte® + Whole C ReSet® Bundle ideaal voor de schildklier en bijnieren:

 • Mineralen die werken (ReMyte®)
 • Vitaminen (Whole C ReSet®)
 • Heilzame antioxidanten (Whole C ReSet®)

Dit pakket omvat:


ReMyte® bevat 12 mineralen! De belangrijkste voor de schildklier zijn zeker jodium en selenium, die aan de normale werking van de schildklier bijdragen. Bovendien draagt jodium bij aan de normale productie van schildklierhormonen. Naast jodium in ReMyte® dragen de volgende bij aan een normaal energiemetabolisme:

 • mangaan
 • koper
 • magnesium
 • kalk

Naast ReMyte® bevat het Whole C ReSet®, een bron van vitamine C, volgens veel experts de belangrijkste vitamine voor de bijnieren. Vitamine C als bovengenoemde mineralen draagt bij tot een normaal energiemetabolisme. Even is belangrijk dat het bijdraagt aan het goed functioneren van de psyche en ook vermindert uitputting en vermoeidheid. 

Meer informatie vindt Uw bij elke product.

GEBRUIKSAANWIJZING

Instructies voor de drinkmodus

Hydrateren - vermenigvuldig je gewicht in kilogram met 0,03 en drink minstens evenveel vocht per dag. Doe een kwart theelepel zeezout of Himalayazout in elke liter water. Zo moet een persoon ten minste 2,1 liter water drinken -70 kg x 0,03 = 2,1 l.

ReMyte®: Doe 3,7 ml of anderhalve theelepel in water of sap en drink in één of in twee doses. U kunt het nuchten of met voedsel nemen. Begin langzaam: eerst 1/2 theelepel per dag, vanaf 3.dag neem 1 theelepel in en 5.dag mag je 1,5 theelepel innemen. Voor een optimaal resultaat kunt u de dosis verdubbelen, dwz. 3 theelepels (7,5 ml) twee keer per dag (2x1,5 theelepel) of de hele dag door gedronken. Altijd verdunde drinken. Het is het beste om de dosis te mengen in een liter water samen met ReMag® - pico-ion magnesium en de hele dag te nippen.

Whole C ReSet®: is een organisch vitamine C complex. Elke capsule bevat 250 mg vitamine C en 1010 mg Vit-C van fruitmengsel. Dosering: Neem 1 capsule tweemaal daags met of zonder voedsel.

Deze dosering is bedoeld voor volwassenen. De dosering voor kinderen is te vinden bij individuele producten.

WAARSCHUWING

 • Buiten het bereik van kinderen houden.
 • De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
 • Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is en neem contact met ons op.
 • Als u wordt behandeld of zwanger bent of borstvoeding geeft, vraag dan uw arts om advies voordat u het supplement gebruikt.
 • Het voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
 • Goed gesloten bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats.

 

Men weet zeker dat U gemerkt heeft dat onze beschrijving weinig specifiek en generiek is. De bepaling van Verordening (EG) nr. 1924/2006, voedings- en gezondheidsbewering stelt ons niet in staat om de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam te beschrijven.Controleer de informatie in vrij beschikbare bronnen op internet, literatuur of sociale netwerken. Leuke video's met ondertiteling vind U ook op Youtube.

 

0 beoordelingen - ReMyte + Whole C ReSet Bundle

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5