ReMyte + Whole C ReSet Bundle

ReMyte® + Whole C ReSet® Bundle optimaal voor de schildklier en bijnieren.


Originele prijs
96 €
U bespaart
19,20 € (-20%)
Prijs excl. btw
70,46 €
Prijs incl. btw
76,80 €
Beschikbaarheid
Momenteel niet op voorraad


Bestelcode
RMTWHCBUN

ReMyte® + Whole C ReSet® Bundle

VOEDINGSSUPPLEMENT 

ReMyte® + Whole C ReSet® Bundle optimaal voor de schildklier en bijnieren:

 • Werkzame mineralen (ReMyte®)
 • Vitaminen (Whole C ReSet®)
 • Heilzame antioxidanten (Whole C ReSet®)

Deze bundel bevat:


ReMyte® bevat maar liefst 12 mineralen! Voor de schildklier zijn jodium en selenium zeker het belangrijkst, omdat zij bijdragen tot het normaal functioneren ervan. Bovendien stimuleert jodium de normale aanmaak van schildklierhormonen. Naast jodium in ReMyte® dragen de volgende mineralen bij aan het energiemetabolisme:

 • mangaan
 • koper
 • magnesium
 • calcium

Naast ReMyte® is Whole C ReSet® een bron van vitamine C, volgens veel deskundigen de belangrijkste vitamine voor de bijnieren. Vitamine C draagt, net als de bovengenoemde mineralen, bij aan een normaal energiemetabolisme. Even belangrijk voor ons is dat het bijdraagt aan het goed functioneren van de psyche en het verminderen van uitputting en vermoeidheid

Zie voor meer informatie de afzonderlijke producten.

GEBRUIKSAANWIJZING

Drinkrichtlijnen

Blijf gehydrateerd: Vermenigvuldig uw gewicht in kilogram met 0,03 en drink minimaal zoveel liter water per dag. Voeg aan 1 liter water een kwart theelepel zee- of Himalayazout toe. Een persoon van 70 kg moet per dag dus minimaal 2,1 liter water drinken (70 kg x 0,03 = 2,1 l).

ReMyte®: 1,5 theelepel (3,75 ml) per dag, verdund in water of vruchtensap. In één keer opdrinken of hier gedurende de dag van drinken. Innemen op een lege maag of na een maaltijd. Begin langzaam met 0,5 theelepel per dag, daarna 1 theelepel vanaf de derde dag en 1,5 theelepel vanaf de vijfde dag. Voor de beste resultaten kunt u de dosering verdubbelen tot 3 theelepels (7,5 ml) per dag (tweemaal daags 1,5 theelepel of verspreid over de dag). Niet onverdund gebruiken. Meng voor optimaal effect 1 liter water met ReMyte® en ReMag® - Pico-ionisch magnesium en drink hier gedurende de dag van.

Whole C ReSet®: is een biologisch vitamine C-complex. Elke capsule bevat 250 mg vitamine C en 550 mg Vita-C®-vruchtencomplex. Neem tweemaal daags 1 capsule bij een maaltijd of op een lege maag.

Deze dosering geldt voor volwassenen. Doseringen voor kinderen staan vermeld op de afzonderlijke producten.

WAARSCHUWING

 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
 • Niet gebruiken als de verpakking is beschadigd. Neem in dergelijke gevallen contact met ons op.
 • Als u medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft, overleg dan met uw arts voordat u voedingssupplementen neemt.
 • Voedingssupplement mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl.
 • Gesloten en droog bewaren op kamertemperatuur.

 

Het zal u zijn opgevallen dat onze beschrijving vrij algemeen is. Verordening (EG) nr. 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen staat namelijk niet toe dat wij de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam beschrijven. Raadpleeg vrij beschikbare bronnen op internet, in vakliteratuur of op sociale media. Op YouTube staan diverse interessante video's met ondertiteling.

 

0 beoordelingen - ReMyte + Whole C ReSet Bundle

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5