ReMag - The Magnesium Miracle | Dr Dean's Pico-ion Vloeibaar Magnesium - 240ml

ReMag® is het echte "The Magnesium Miracle™" Pico-ionenvorm van magnesia ontworpen door Dr. Dean (auteur van het boek The Magnesium Miracle™). Zeer opneembaar op cellulair niveau. Het heeft geen sterk laxerend effect zoals andere soorten magnesium.


Prijs excl. BTW
37,39 €
Prijs incl. BTW
43 €
Beschikbaarheid
Op voorraad

Levering: 3-5 dagen
Bestelcode
REMAG240
EAN-product
866486000015

ReMag® - The Magnesium Miracle™
Dr Dean's Pico-ion Vloeibaar Magnesium - 240ml

VOEDINGSSUPPLEMENT 

ReMag® is uitgevonden door Dr. Dean en is zorgvuldig gemaakt van een schone bron van magnesiumchloride. Het is ontwikkeld om gestabiliseerde magnesiumionen te leveren die qua grootte vergelijkbaar zijn met magnesium in planten. ReMag® is een pico-ion vorm van magnesium, kleiner in diameter dan minerale ionenkanalen in het lichaam. De directe en volledige absorptie in de cellen betekent dat ReMag® de darm omzeilt en niet eens in de dunne darm komt, waar het diarree zou veroorzaken. ReMag® heeft dus geen laxerend effect.

Bron en zuiverheid van ReMag®

Het bedrijf dat ReMag® maakt, koopt magnesium met een zuiverheid van 99,98 tot 99,99%. De bron van de magnesia komt uit San Bernardino Co., Californië, en wordt beschreven als een dolomiet. Dit minerale halffabricatenproduct wordt verder opgelost in een pico-ion vloeibare vorm. In ons magnesiumchloride zijn onzuiverheden dus slechts 0,01 - 0,02%. Dit lijkt sterk op de hoogwaardige versie van magnesiumcitraat, dat een zuiverheid van 98% heeft, of magnesiumchloride uit zoutmeren, dat een zuiverheid van 96% heeft. De sleutel is een zuiverheid van 99,98-99,99%, ongeacht de bron.

 • Pico-ionenvorm van magnesium ontworpen door Dr. Dean (auteur van het boek The Magnesium Miracle™)
 • Zeer goed opneembaar op cellulair niveau
 • Heeft geen sterk laxerend effect zoals andere soorten magnesium

ReMag® is het echte Magnesium Miracle™ omdat:

 • Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeid heid en moeheid
 • Magnesium draagt bij tot een elektrolytenbalans
 • Magnesium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme
 • Magnesium draagt bij tot de normale werking van het ze nuwstelsel
 • Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren
 • Magnesium draagt bij tot een normale eiwitsynthese
 • Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie
 • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale botten
 • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale tanden
 • Magnesium speelt een rol in het celdelingsproces

 

OVER HET SUPPLEMENT

Verpakking: 240 ml
Gewicht: 240 g

Dosering: 2.5 ml (theelepel)

Aantal doses per verpakking: 96
Concentratie: 60.000 ppm (60 mg puur magnesium per milliliter).

  Samenstelling   Per dosis
% RI*
  Magnesium (gemaakt van MgCl2) 
150 mg 40%


Andere ingrediënten: Omgekeerde osmosewater (Met™ Water)

*RI - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

GEBRUIKEN

Volwassen dosis: Roer 1 theelepel (2,5ml) per dag in water of sap en neem op lege maag of na de maaltijd. We raden aan om heel langzaam te beginnen en een halve theelepel per dag (1,25 ml) te nemen en elke 2 dagen met een kwart theelepel te verhogen om de gewenste dosis van 1 theelepel per dag te bereiken. U kan de hele dosis mengen in een liter water en de hele dag nippen. Niet onverdund gebruiken. Voor betere resultaten raden we twee doses per dag aan (2 x 2,5ml).

Kinderen van 4-12 jaar: neem de helft van de dosis voor volwassenen.

Kinderen jonger dan 4 jaar: alleen na overleg met een arts. 

Opmerking: De dop van de fles is een handig hulpmiddel voor het meten, maar gebruik een gekalibreerde maatbeker, spuit of druppelaar voor nauwkeurige dosering. Als je last hebt van magnesiumtekort of als je een ongezond dieet eet, begin dan heel langzaam met het aanpassen van je lichaam. Sommige mensen moeten beginnen met een miniatuurdosis van 2-4 druppels per dag en zeer langzaam toenemen.

Als u al lang een ander magnesium gebruikt, u beginnen met een onderhoudsdosis: één theelepel tweemaal daags: één theelepel = 150 mg elementair magnesium. Als je levensstijl of dieet een grote hoeveelheid magnesium verbruikt (je drinkt veel koffie, hebt veel stress, doet veel sport en zweet) kun je de dosis twee tot drie keer per dag verhogen tot 1 theelepel om de verzadiging van het lichaam met magnesium te verhogen. Het is het beste om de hele dagelijkse dosis in een liter water te doen en overdag te nippen (samen met zeezout of andere mineralen).
 

WAARSCHUWING

 • Buiten het bereik van kinderen houden.
 • De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
 • Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is en neem contact met ons op.
 • Als u wordt behandeld of zwanger bent of borstvoeding geeft, vraag dan uw arts om advies voordat u het supplement gebruikt. Als u tijdens de zwangerschap wilt ReMag® en wilt beginnen, gebruik dan een lage dosis en verhoog geleidelijk.
 • Het voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
 • Goed gesloten bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats.

 

Men weet zeker dat U gemerkt heeft dat onze beschrijving weinig specifiek en generiek is. De bepaling van Verordening (EG) nr. 1924/2006, voedings- en gezondheidsbewering stelt ons niet in staat om de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam te beschrijven.Controleer de informatie in vrij beschikbare bronnen op internet, literatuur of sociale netwerken. Leuke video's met ondertiteling vind U ook op Youtube.

4 beoordelingen - ReMag - The Magnesium Miracle | Dr Dean's Pico-ion Vloeibaar Magnesium - 240ml

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5

 1. Joyce

  - 04.12.2021

  Superblij met ReMag. Heeft mij van mijn hormonale stress afgeholpen. Deze flessen zijn helaas lastig van de veiligheidsafsluiting te ontdoen. Bij de nieuwe verpakking is dit verholpen.

 2. M

  - 25.05.2021

  Zendingen vanuit het buitenland waren heel snel. Het product lijkt te duur te zijn maar dat is relatief als men berekent hoe lang je ermee uitkomt. Voor mij was het belangrijkste dat ik magnesium met ReMag kan innemen en de nadelen van andere magnesiumtabletten of poeders kan laten verdwijnen. Iedereen die heeft magnesiuminname te verhogen geprobeerd , zal zeker weten waar ik het over heb. Geweldig product. Zal zeker weer bestellen.

 3. Marion

  - 19.05.2021

  Klasse service en hoogwaardige producten

 4. Daniel

  - 11.05.2021

  Ik ben zeer tevreden met het product en de snelle verzending! Ik bestel ReMag en ReMyte sinds de zomer 2020 en tot nu toe ging alles prima. Ik raad de producten zeker aan.