ReMag Liquid Magnesium + ReMyte Mineral Solution Bundle

Twee van de meest populaire mineralenoplossingen in één pakket: ReMag® met uniek magnesium en ReMyte® met 11 extra mineralen, geproduceerd volgens ons gepatenteerde proces.


Originele prijs
96 €
U bespaart
9,60 € (-10%)
Prijs excl. btw
79,27 €
Prijs incl. btw
86,40 €
Beschikbaarheid
Momenteel niet op voorraad


Bestelcode
MGREMYTB

ReMag® Liquid Magnesium + ReMyte® Mineral Solution Bundle

VOEDINGSSUPPLEMENT  

Het ReMag® en ReMyte® pakket van RnA ReSet is ideaal voor mensen die zowel magnesium als essentiële mineralen willen aanvullen.

ReMag® is een pico-ionische vorm van magnesium die op cellulair niveau wordt opgenomen.

ReMyte® bevat natrium, calcium, jodium, magnesium, zink, selenium, koper, mangaan, chroom, molybdeen, kalium en boor. Deze mineralen spelen allemaal een specifieke rol in uw lichaam.

Dit pakket omvat:


GEBRUIKSAANWIJZING

Drinkrichtlijnen

Blijf gehydrateerd: Vermenigvuldig uw gewicht in kilogram met 0,03 en drink minimaal zoveel liter water per dag. Voeg aan 1 liter water een kwart theelepel zee- of Himalayazout toe. Een persoon van 70 kg moet per dag dus minimaal 2,1 liter water drinken (70 kg x 0,03 = 2,1 l).

ReMag® en ReMyte®

Niet onverdund gebruiken. Verdunnen in water of vruchtensap. In één keer opdrinken of hier gedurende de dag van drinken. Innemen op een lege maag of na een maaltijd.
U kunt de gehele dosering mengen met 1 liter water en hier gedurende de dag van drinken.

Wij raden u aan om langzaam** te beginnen:

 • 0,5 theelepel (1,25 ml) ReMag® en ReMyte® per dag,
 • vanaf de derde dag 0,75 theelepel (1,875 ml) ReMag® en 1 theelepel (2,5 ml) ReMyte® per dag
 • vanaf de vijfde dag 1 theelepel (2,5 ml) ReMag® en 1,5 theelepel (3,75 ml) ReMyte® per dag.

Normale dagelijkse dosering.
Voor de beste resultaten kunt u de dosering verdubbelen (2 x 2,5 mlReMag® en 2 x 3,75 ml ReMyte®).

Deze dosering geldt voor volwassenen. Overleg met uw arts over de dosering voor kinderen.

** Bouw bij overgevoeligheid de dosering nog langzamer op, idealiter per druppel (1-5 druppels in de ochtend). De afgifte van hoog opneembaar magnesium aan een overgevoelig lichaam kan leiden tot heftige reacties.


WAARSCHUWING

 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
 • Niet gebruiken als de verpakking is beschadigd. Neem in dergelijke gevallen contact met ons op.
 • Als u medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft, overleg dan met uw arts voordat u voedingssupplementen neemt.
 • Voedingssupplement mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl.
 • Gesloten en droog bewaren op kamertemperatuur.

 

Het zal u zijn opgevallen dat onze beschrijving vrij algemeen is. Verordening (EG) nr. 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen staat namelijk niet toe dat wij de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam beschrijven. Raadpleeg vrij beschikbare bronnen op internet, in vakliteratuur of op sociale media. Op YouTube staan diverse interessante video's met ondertiteling.

 

6 beoordelingen - ReMag Liquid Magnesium + ReMyte Mineral Solution Bundle

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5

 1. Carlos

  - 24.05.2022

  Remag en Remyte magnesium en mineralen hebben mijn leven veranderd. Om elk deel van mijn lichaam te ontspannen en mijn het elektrisch systeem van mijn lichaam te voorzien van elektrolyten, meng ik een dopje van beide supplementen in een flesje water (toen ik net begon een half dopje).

 2. Paula

  - 03.03.2022

  Ik kan niet meer zonder. Ik neem het niet voor pijnbestrijding, dus daar kan ik niets over zeggen. Deze supplementen hebben mijn gezondheid echter compleet veranderd, op een goede manier. Sinds ik ermee begon, ongeveer 4 jaar geleden, slaap ik als een blok. Iedereen zou hier baat bij hebben. De smaak van de mineralen met een beetje himalayazout in mijn drinkwater bevalt me prima, het is net soort zuiveldrank.

 3. Margreet T

  - 12.01.2022

  Helpt me jong en gezond te blijven. Met een beetje kom je een heel eind. Ik ben begonnen met 's ochtends een paar druppels toe te voegen aan een glas water. Ik heb geen hoofdpijn meer, geen rusteloze benen meer. Voel me kalmer en helderder van geest. Bedankt en aloha, dokter Dean.

 4. LG

  - 29.09.2021

  Gaat spierkrampen tegen. Ik voeg anderhalve theelepel van elk toe aan een kwart liter water en drink daar gedurende de dag van. Als ik het vergeet, krijg ik 's nachts last ontzettend last van beenkrampen. Ik proef het niet eens meer in ijskoud water.

 5. J. Herbst

  - 29.06.2021

  Iedereen zou over ReMag en ReMyte moeten weten. Ik vind ze heerlijk. De supplementen zijn makkelijk in te nemen en ik heb GEEN last van spierkrampen meer. Van andere producten krijg ik wel last. Ik kan niet meer zonder!

 6. Pepijn

  - 22.05.2021

  Krachtig en onmisbaar! Voor iedereen die op zoek is naar ondersteuning van het hart, zijn dit goede supplementen. De smaak van ReMag is even wennen, maar ik drink de mijne snel op met een glas water om dat te verhelpen.