Men's Health Bundle - Gezondheidspakket voor mannen

Dit speciaal voor mannen samengestelde pakket ondersteunt de hormonale gezondheid, het hart en de rode bloedcellen, de werking van het immuunsysteem en mentale en psychologische activiteit dankzij calcium, magnesium, selenium, jodium, zink, koper, vitamine D en vitamine B in de vorm van thiamine, riboflavine , biotine, B6, B12 en pantotheenzuur.


Originele prijs
231 €
U bespaart
34,65 € (-15%)
Prijs excl. btw
180,14 €
Prijs incl. btw
196,35 €
Beschikbaarheid
Momenteel niet op voorraad


Bestelcode
MENBUNDLE

Men's Health Bundle - Balíček pro Muže

 
Dit speciaal voor mannen samengestelde pakket ondersteunt de hormonale gezondheid, het hart en de rode bloedcellen, de werking van het immuunsysteem en mentale en psychologische activiteit dankzij calcium, magnesium, selenium, jodium, zink, koper, vitamine D en vitamine B in de vorm van thiamine, riboflavine, biotine, B6, B12 en pantotheenzuur.

  • BREDE TOEPASSING: Wetenschappelijk onderbouwde, hoogwaardige supplementen voor langdurige vitaliteit en gezondheidsondersteuning
  • SPECIAAL VOOR MANNEN: Geformuleerd om de unieke behoeften van mannen in verschillende fasen van hun leven te ondersteunen
  • EENVOUDIGE INTEGRATIE: Gemakkelijk op te nemen in uw dagelijkse routine

Hormonale gezondheid

Selenium en jodium dragen bij aan de normale werking van de schildklier. Bepaalde hormonen zijn afhankelijk van eiwitten. Magnesium is daarom onontbeerlijk, omdat het bijdraagt aan de natuurlijke eiwitsynthese. Vitamine B6 draagt bij aan de regulering van de hormonale activiteit.

Hart en rode bloedcellen

Thiamine, een B-vitamine, stimuleert de normale werking van het hart. Andere B-vitaminen zoals riboflavine, vitamine B6 en vitamine B12 dragen bij aan het behoud van de rode bloedcellen.

Immuunsysteem

Vitamine D, selenium, zink, koper, vitamine B6 en B12 bevorderen de natuurlijke werking van het immuunsysteem. Het immuunsysteem beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf en handhaaft de gezondheid van het lichaam.

Spiergezondheid

Vitamine D draagt bij aan het behoud van normale spieractiviteit. Ook kalium, calcium en magnesium stimuleren het spierstelsel.

Mentale en psychische activiteit

Pantotheenzuur draagt bij aan natuurlijke mentale activiteit. Magnesium, thiamine en biotine dragen stimuleren eveneens normale mentale activiteit. Magnesium, riboflavine, niacine, vitamine B12 en pantotheenzuur zorgen voor een afname van vermoeidheid en uitputting.

Het pakket voor mannen van RnA ReSet bevat een combinatie van hoog opneembare vitamines en mineralen die van hoge kwaliteit.

Deze bundel bevat:


GEBRUIKSAANWIJZING

Drinkrichtlijnen

Blijf gehydrateerd: Vermenigvuldig uw gewicht in kilogram met 0,03 en drink minimaal zoveel liter water per dag. Voeg aan 1 liter water een kwart theelepel zee- of himalayazout toe. een persoon van 70 kg moet per dag dus minimaal 2,1 liter water drinken (70 kg x 0,03 = 2,1 l).

Aanbevolen methode voor het innemen van voedingssupplementen

Ga naar de website voor meer informatie over het innemen van voedingssupplementen. Vloeibare mineralen kunt u het best verdunnen in een liter water, waar u gedurende de dag van drinkt.

WAARSCHUWING

  • Niet geschikt voor kinderen.
  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
  • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Supplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerd en evenwichtig dieet.
  • Gebruikt u medicijnen, bent u zwanger of geeft u borstvoeding, raadpleeg dan uw arts voordat u dit supplement gebruikt.
  • Goed afsluiten. Droog en donker bewaren bij kamertemperatuur.
  • Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is. Neem in dat geval contact met ons op.

Het zal u zijn opgevallen dat onze beschrijving vrij algemeen is. Verordening (EG) nr. 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen staat namelijk niet toe dat wij de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam beschrijven. Raadpleeg vrij beschikbare bronnen op internet, in vakliteratuur of op sociale media. Op YouTube staan diverse interessante video's met ondertiteling.

0 beoordelingen - Men's Health Bundle - Gezondheidspakket voor mannen

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5