The Longevity Bundle van Dr. Carolyn Dean

The Longevity Bundle van Dr. Carolyn Dean is een zeer elegante collectie RnA ReSet accessoires. De collectie is het perfecte pakket voor mensen die zich willen focussen op de belangrijkste voedingsstoffen.


Prijs excl. BTW
144,95 €
Prijs incl. BTW
158 €
Beschikbaarheid
Op voorraad

Levering: 3-5 dagenBestelcode
LONGEVITYBD

The Longevity Bundle van Dr. Carolyn Dean

VOEDINGSSUPPLEMENT

The Longevity Bundle van Dr. Carolyn Dean is een zeer elegante collectie RnA ReSet accessoires. Deze selectie van supplementen werkt synergetisch om snel de essentiële voedingsstoffen aan te vullen die uw lichaam nodig heeft. De collectie is het perfecte pakket voor mensen die zich willen focussen op de belangrijkste voedingsstoffen.

Dit pakket omvat:

Dit pakket bevat een mineraal dat Dr. Dean beschreef in book „The Magnesium Miracle“ en zij bouwde haar succesvolle carrière op. Tijdens zijn bestaan heeft zij veel mensen over de hele wereld geholpen, ook omdat het inspeelt op de algemene behoeften van het lichaam en andere producten aanbiedt. In dit pakket vinden we vitamine B, C, D en K. Bijvoorbeeld. Vitamine D in combinatie met vitamine K dragen bij aan het behoud van gezonde botten. Vitamine C als antioxidant helpt cellen te beschermen tegen oxidatieve stress en verder ondersteunt  de normale functie van het immuunsysteem. Uiteindlijk draagt het B-vitaminecomplex aan een normaal energiemetabolisme bij en vermindert het vermoeidheid en uitputting.

Meer informatie vindt Uw bij elke product.
 

GEBRUIKSAANWIJZING

Instructies voor de drinkmodus

Hydrateren – vermenigvuldig je gewicht in kilogram met 0,03 en drink minstens evenveel vocht per dag. Doe een kwart theelepel zeezout of Himalayazout in elke liter water. Zo moet een persoon ten minste 2,1 liter water drinken - 70 kg x 0,03 = 2,1 l.

ReMag®: Roer 1 theelepel (2,5ml) per dag in water of sap en neem op lege maag of na de maaltijd. We raden aan om heel langzaam** te beginnen en een halve theelepel per dag (1,25 ml) te nemen en elke 2 dagen met een kwart theelepel te verhogen om de gewenste dosis van 1 theelepel per dag te bereiken. U kan de hele dosis mengen in een liter water en de hele dag nippen. Niet onverdund gebruiken. Voor betere resultaten raden we twee doses per dag aan (2x2,5ml).

** Gevoelige personen moeten nog langzamer beginnen. Idealiter druppelsgewijs (1 - 5 druppels in de ochtend). Het toedienen van zeer absorbeerbaar magnesium aan een overgevoelig lichaam kan leiden tot heftige reacties.

D3K2 ReSet™ capsules: Neem 1 capsule elke 5 dagen bij een maaltijd met vet. Na overleg met uw arts kan de dosis worden verhoogd. Neem in de ochtend of middag, gebruik in de avond kan verergeren en U kunt in slaap vallen.

De dosering van vitamine D in de VS verschilt van die in de EU en Nederlands, daarom verschilt de dosering van het oorspronkelijke etiket. Raadpleeg een zorgverlener als u vragen heeft over de interactie van het product met een bestaande medische aandoening of geneesmiddelen op recept.

Vitamin C ReSet™: Roer dit heerlijke poeder door 240-480ml water en zee de hele dag, of gebruik het apart om Uw favoriete smoothie of ReStructure® eiwit te proeven.

ReAline® - B-Vitaminen Plus: Neem 1 capsule met voedsel tweemaal daags.
 

WAARSCHUWING

  • Buiten het bereik van kinderen houden.
  • De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
  • Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is en neem contact met ons op.
  • Als u wordt behandeld of zwanger bent of borstvoeding geeft, vraag dan uw arts om advies voordat u het supplement gebruikt.
  • Het voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
  • Goed gesloten bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats.

 

Men weet zeker dat U gemerkt heeft dat onze beschrijving weinig specifiek en generiek is. De bepaling van Verordening (EG) nr. 1924/2006, voedings- en gezondheidsbewering stelt ons niet in staat om de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam te beschrijven.Controleer de informatie in vrij beschikbare bronnen op internet, literatuur of sociale netwerken. Leuke video's met ondertiteling vind U ook op Youtube.

 

0 beoordelingen - The Longevity Bundle van Dr. Carolyn Dean

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5