Flora ReVive - Probiotica met turfextract - Capsules

Flora ReVive® is de enige probiotica met turfextract, speciaal geformuleerd om de balans tussen Candida albicans en darmbacteriën te behouden.


Prijs excl. btw
45,87 €
Prijs incl. btw
50 €
Beschikbaarheid
Op voorraad

Verzending: 3-5 dagenBestelcode
REVIVE60
Product-EAN
867780000299

Flora ReVive® - Probiotica met turfextract - Capsules

VOEDINGSSUPPLEMENT

FLORA REVIVE® IS IDEAAL VOOR PERSONEN DIE:

  • Met traditionele probiotica op basis van melkzuur geen succes hebben
  • Behandeld worden met antibiotica
  • Vaak op reis zijn en probiotica willen meenemen
  • Geen probiotica willen bewaren in de koelkast

Flora ReVive® is de enige probiotica met turfextract, speciaal geformuleerd om de balans tussen Candida albicans en darmbacteriën te behouden.

Flora ReVive® bevat duurzame probiotica die overleven in maagzuur en niet gekoeld bewaard hoeven te worden.

Saccharomyces boulardii is een goedaardige gist.

Humusfulvinezuur wordt geproduceerd door de afbraak van plantaardig materiaal (turf) met een hoog koolstofgehalte door bodembacteriën.

Inuline is een complexe suiker uit plantenwortels. Deze prebiotica 'voeden' nuttige bacteriën, wat helpt bij het in evenwicht brengen van het microbioom.

VOORDELEN VAN PROBIOTICA UIT TURF

Bij de keuze voor probiotica uit turf of probiotica op basis van melkzuurbacteriën (lactobacillen) moet u rekening houden met biocompatibiliteit en duurzaamheid. Naast de gezondheidsvoordelen van probiotica uit turf, is Flora ReVive® biocompatibel als voedselbron voor het microbioom en bootst het de natuurlijke microflora na die werd aangetroffen in archeologische opgravingen van onze voorouders. Flora ReVive® is bovendien een bijzonder duurzaam product, omdat de bodemprobiotica in Flora ReVive® beter bestand zijn tegen afbraak, geen koeling nodig hebben en uitstekend gedijen in de darm en daar de groei van andere probiotica ondersteunen.

De formules van Flora ReVive® en Flora ReVive Lite™ zijn twee uiteinden van het spectrum. Flora ReVive Lite™ is bedoeld voor mensen met een gezonde darmen of die de mate van verandering willen beperken om de gezondheid van hun darmen te herstellen Flora ReVive® is juist bedoeld voor mensen die moeten werken aan de gezondheid van hun darmen, mensen met chronische diarree, gistovergroei of PBS en mensen die gemakkelijk door een eventuele ontgifting heen kunnen werken (voor wie timing dus geen probleem is).

Een behandelplan zou er als volgt uit kunnen zien:
Bevorder het evenwicht in de darmen met Flora ReVive Lite™ ---> Gebruik beide supplementen om het darmmicrobioom in balans te brengen  -----> Gebruik Flora ReVive® voor diep herstel van het evenwicht in de darmen en tegengaan van gistovergroei.

PRODUCTINFORMATIE

Verpakking: 60 capsules
Gewicht: 86,8 g

Dosering: 2 capsules per dag
Doseringen per verpakking: 30

  Samenstelling per 2 capsules
Per dosering 
% RI*
  Saccharomyces Boulardii
10 miljard CFU
-
  Humaten
650 mg
-
  Inuline 200 mg -
  RnA ReSet-gerstextract
44 mg -


Overige ingrediënten: plantaardige cellulose (capsules), water

*RI = Referentie Inname.


GMO-vrij

Let op: Het gerstextract in RnA ReSet Drops® kan niet worden aangemerkt als glutenvrij, omdat de bron gerst is.

GEBRUIK

Neem 1 capsule bij het opstaan en 1 capsule voor het slapen gaan. Innemen op een lege maag of na een maaltijd. Gekoeld bewaren niet nodig. Bouw bij overgevoeligheid de dosering langzaam op. Begin met 1 capsule per dag en en verhoog de dosering na een week tot 2 capsules per dag.

WAARSCHUWING

  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
  • Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
  • Niet gebruiken als de verpakking is beschadigd. Neem in dergelijke gevallen contact met ons op.
  • Als u medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft, overleg dan met uw arts voordat u voedingssupplementen neemt.
  • Voedingssupplement mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl.
  • Gesloten en droog bewaren op kamertemperatuur.

 

Het zal u zijn opgevallen dat onze beschrijving vrij algemeen is. Verordening (EG) nr. 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen staat namelijk niet toe dat wij de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam beschrijven. Raadpleeg vrij beschikbare bronnen op internet, in vakliteratuur of op sociale media. Op YouTube staan diverse interessante video's met ondertiteling.

 

0 beoordelingen - Flora ReVive - Probiotica met turfextract - Capsules

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5