Flora ReVive Lite - Probiotica met turfextract - Capsules

In onze moderne, complexe en steriele wereld is onze essentiële band met de natuur verloren gegaan. Flora ReVive Lite™ - probiotica met turfextract herstellen deze oeroude band en helpen uw lichaam in balans te brengen.

EXP:05/2023


Prijs excl. btw
45,87 €
Prijs incl. btw
50 €
Beschikbaarheid
Momenteel niet op voorraad


Bestelcode
RVIVELITE
Product-EAN
860003751350

Flora ReVive Lite™ - Probiotica met turfextract - Capsules

VOEDINGSSUPPLEMENT

EXP:05/2023

FLORA REVIVE LITE™ IS IDEAAL VOOR PERSONEN DIE:

  • Met traditionele probiotica op basis van melkzuur geen succes hebben
  • Behandeld worden met antibiotica
  • Vaak op reis zijn en probiotica willen meenemen
  • Geen probiotica willen bewaren in de koelkast

Flora ReVive Lite™ is de beste turfprobiotica en is speciaal samengesteld om het evenwicht van de darmbacteriën te herstellen.

Flora ReVive Lite™ bevat humusfulvinezuur, dat wordt geproduceerd door de afbraak van plantaardig materiaal (turf) met een hoog koolstofgehalte door bodembacteriën. Humaten zijn de beste bodemprobiotica, omdat ze worden geproduceerd door de werking van miljoenen microscopische natuurlijke bacteriën die in onze steriele, moderne wereld bijna niet meer voorkomen. Humaten bevatten probiotica, prebiotica, fytochemicaliën, enzymen en mineralen. Ze hebben een hoog zuurstofgehalte en bieden bescherming tegen Candida albicans en biofilms.

Inuline is een complexe suiker uit plantenwortels. Deze prebiotica stimuleren de groei van goede bacteriën in de darmen.

Het gerstextract in Flora ReVive™ Lite is de gedroogde vorm van RnA ReSet Drops®.

VOORDELEN VAN PROBIOTICA UIT TURF

Bij de keuze voor probiotica uit turf of probiotica op basis van melkzuurbacteriën (lactobacillen) moet u rekening houden met biocompatibiliteit en duurzaamheid. Naast de gezondheidsvoordelen van probiotica uit turf, is Flora ReVive™ Lite biocompatibel als voedselbron voor het microbioom en bootst het de natuurlijke microflora na die werd aangetroffen in archeologische opgravingen van onze voorouders. Flora ReVive™ Lite is bovendien een bijzonder duurzaam product, omdat de bodemprobiotica in Flora ReVive™ Lite beter bestand zijn tegen afbraak, geen koeling nodig hebben en uitstekend gedijen in de darm en daar de groei van andere probiotica ondersteunen.

De formules van Flora ReVive™ en Flora ReVive Lite™ zijn twee uiteinden van het spectrum. Flora ReVive Lite™ is bedoeld voor mensen met een gezonde darmen of die de mate van verandering willen beperken om de gezondheid van hun darmen te herstellen Flora ReVive™ is juist bedoeld voor mensen die moeten werken aan de gezondheid van hun darmen, mensen met chronische diarree, gistovergroei of PBS en mensen die gemakkelijk door een eventuele ontgifting heen kunnen werken (voor wie timing dus geen probleem is).

Een behandelplan zou er als volgt uit kunnen zien:
Bevorder het evenwicht in de darmen met Flora ReVive Lite™ ---> Gebruik beide supplementen om het darmmicrobioom in balans te brengen -----> Gebruik Flora ReVive™ voor diep herstel van het evenwicht in de darmen en tegengaan van gistovergroei.

PRODUCTINFORMATIE

Verpakking: 60 capsules
Gewicht: 84 g

Dosering: 2 capsules per dag
Doseringen per verpakking: 30

  Samenstelling Per 1 capsule % RI*
  Humaten 510 mg -
  Inuline 150 mg -
  RnA ReSet-gerstextract 33 mg -


Overige ingrediënten: plantaardige cellulose (capsules), water

*RI = Referentie Inname.

GMO-vrij

Let op: Het gerstextract in RnA ReSet Drops® kan niet worden aangemerkt als glutenvrij, omdat de bron gerst is.

GEBRUIK

Neem 1 capsule bij het opstaan en 1 capsule voor het slapen gaan. Innemen op een lege maag of na een maaltijd. Gekoeld bewaren niet nodig. Bouw bij overgevoeligheid de dosering langzaam op. Begin met 1 capsule per dag en en verhoog de dosering na een week tot 2 capsules per dag, of gebruik Flora ReVive™.

WAARSCHUWING

  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
  • Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
  • Niet gebruiken als de verpakking is beschadigd. Neem in dergelijke gevallen contact met ons op.
  • Als u medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft, overleg dan met uw arts voordat u voedingssupplementen neemt.
  • Voedingssupplement mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl.
  • Gesloten en droog bewaren op kamertemperatuur.

 

Het zal u zijn opgevallen dat onze beschrijving vrij algemeen is. Verordening (EG) nr. 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad inzake voedings- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen staat namelijk niet toe dat wij de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam beschrijven. Raadpleeg vrij beschikbare bronnen op internet, in vakliteratuur of op sociale media. Op YouTube staan diverse interessante video's met ondertiteling.

 

0 beoordelingen - Flora ReVive Lite - Probiotica met turfextract - Capsules

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5