Autumn Bundle - Herfstbundel

Het pakje Autumn Bundle  is de perfecte pakket  voor het herfst- en winterseizoen omdat het zink en vitamine C bevat. Zowel zink als vitamine C dragen bij tot een normale werking van het immuunsysteem en worden aangevuld met het perfecte ReMag magnesium.


Prijs excl. BTW
132,11 €
Prijs incl. BTW
144 €
Beschikbaarheid
Inactief


Bestelcode
AUTUMNBUN

Autumn Bundle - Herfstbundel

VOEDINGSSUPPLEMENT

Het pakje Autumn Bundle is de perfecte pakket voor het herfst- en winterseizoen omdat het zink en vitamine C bevat. Zowel zink als vitamine C dragen bij tot een normale werking van het immuunsysteem en worden aangevuld met het perfecte ReMag magnesium.

Dit pakket omvat:

Meer informatie vindt Uw bij elke product


GEBRUIKSAANWIJZING

Instructies voor de drinkmodus

Hydrateren – vermenigvuldig je gewicht in kilogram met 0,03 en drink minstens evenveel vocht per dag. Doe een kwart theelepel zeezout of Himalayazout in elke liter water. Zo moet een persoon ten minste 2,1 liter water drinken -70 kg x 0,03 = 2,1 l.

ReMag®: Roer 1 theelepel (2,5ml) per dag in water of sap en neem op lege maag of na de maaltijd. We raden aan om heel langzaam** te beginnen en een halve theelepel per dag (1,25 ml) te nemen en elke 2 dagen met een kwart theelepel te verhogen om de gewenste dosis van 1 theelepel per dag te bereiken. U kan de hele dosis mengen in een liter water en de hele dag nippen. Niet onverdund gebruiken. Voor betere resultaten raden we twee doses per dag aan (2x2,5ml).

** Gevoelige personen moeten nog langzamer beginnen. Idealiter druppelsgewijs (1 - 5 druppels in de ochtend). Het toedienen van zeer absorbeerbaar magnesium aan een overgevoelig lichaam kan leiden tot heftige reacties.

Pico-Zinc™: een preventieve dosis van 1,25 ml per dag. Doe in water, sap of een cocktail. Dosis bij luchtwegaandoeningen 2,5 ml per dag, of tijdelijk zelfs hoger na overleg met een arts. We raden aan om het in plaats daarvan met voedsel te gebruiken. Bij gebruik op een lege maag kunnen hogere doses milde misselijkheid veroorzaken. 

Vitamin C ReSet™: Roer dit heerlijke poeder door 240-480ml water en zee de hele dag, of gebruik het apart om Uw favoriete smoothie of ReStructure® eiwit te proeven.

Deze dosering is bedoeld voor volwassenen. De dosering voor kinderen is te vinden bij individuele producten.
 

WAARSCHUWING

  • Buiten het bereik van kinderen houden.
  • De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
  • Niet gebruiken als de verpakking beschadigd is en neem contact met ons op.
  • Als u wordt behandeld of zwanger bent of borstvoeding geeft, vraag dan uw arts om advies voordat u het supplement gebruikt.
  • Het voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
  • Goed gesloten bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats.

 

Men weet zeker dat U gemerkt heeft dat onze beschrijving weinig specifiek en generiek is. De bepaling van Verordening (EG) nr. 1924/2006, voedings- en gezondheidsbewering stelt ons niet in staat om de effecten van onze supplementen op het menselijk lichaam te beschrijven.Controleer de informatie in vrij beschikbare bronnen op internet, literatuur of sociale netwerken. Leuke video's met ondertiteling vind U ook op Youtube.

 

0 beoordelingen - Autumn Bundle - Herfstbundel

Beoordeling toevoegen
1 2 3 4 5